Лято през април! Живакът удря 25 градуса! Днес ще бъде слънчево.

...
Лято през април! Живакът удря 25 градуса! Днес ще бъде слънчево.
Коментари Харесай

Лято през април! Живакът удря 25 градуса!

Лято през април! Живакът удря 25 градуса! Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София 5°. Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, малко по-ниски по Черноморието,
в София – към 25°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 17° и 19°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде слънчево.
Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 11°.

През идващите дни времето ще бъде слънчево. В петък над крайните северни региони ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Вятърът ще е слаб от север – северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните – сред 22° и 27°.

В събота, 13 април, над източната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и на повече места там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Минималните температури ще са по-високи, а дневните – съвсем без смяна.

В неделя, 14 април, ще бъде слънчево, сутринта – съвсем безшумно, а по обяд – със слаб северозападен вятър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР